pavel.png
Pavel-catering-11761_web.jpg
 

om la table
 

Vær gjest i ditt eget selskap! Ingen anledning er for liten. Ingen anledning er for stor. La Table leverer mat til selskaper av alle varianter og budsjetter. Menyene og rettene setter vi sammen av sesongens råvarer så langt det lar seg gjøre og vi er veldig glad i kortreist mat. Om du selv ønsker å definere menyen eller lar kokken få retningslinjer eller helt frie tøyler: Vi kan hjelpe deg fra A til Å med skreddersydde løsninger.Vi stiller også med kokk og serveringspersonale

Pavel Pavlov kommer opprinnelig fra Bankya rett utenfor Sofia i Bulgaria. Kokkeutdannelsen sin har han fra Culinary Arts programme ved HRC Culinary Academy i Sofia. Etter endt utdannelse har han jobbet i velrennomerte restauranter i utlandet, som Pirandello i Holland og SolBar (1 Michelin star) i California, USA. Pavel har siden 2010 bodd i Stavanger hvor han blant annet har jobbet på Renaa, Tango, NB Sørensen, Andre etasje og på Gastronomisk Institutt. Pavel ble i 2015 også en del av det Norske Kokkelandslaget. I den kulinariske kokkeolympiaden i Erfurt, Tyskland 2016 vant Norge 2 gullmedaljer og endte på en kombinert 4 plass. På landslaget er Pavel ansatt som dessertkokk, og det er nok denne delen av menyen Pavel liker best. Samtidig som han er en allsidig kokk, har han en pasjon for søtsaker. Han videreutvikler seg stadig ved å ta nye kurs i nye teknikker da spesielt innen dessertkokkemnet Han henter ellers inspirasjon fra nye kulinariske trender og kursene han deltar i rundt om kring i verden, hos de aller beste. Menyene til Pavel er velbalanserte, gjennomtenkte og følger sunne matprinsipper. Pavel elsker å stå på kjøkkenet til langt på natt for å eksperimentere med nye smaker og produkter for å finne de perfekter kombinasjonene som han kan bruke til sine gjester og til landslaget. Siden 2017 leverer Pavel også mat, kaker og sjokolade til private arrangementer fra brylluper, konfirmasjoner og fødselsdager